De eerste stap in onze verbouwing

door | nov 14, 2022

'

Na een behoorlijke hete zomer komen wij nu hier in een heerlijke tijd. De vakantiegangers zijn weg, de temperatuur overdag is nog steeds fantastisch. Alle tijd om langzaam toe te werken naar de eerste stap in onze verbouwing. De licentie aanvraag ligt eindelijk definitief bij de townhall. De verwachting is dat wij voor het einde van het jaar alles rond hebben en dan kunnen beginnen met breken. Zoals wij al eerder schreven gaat het aanvragen van een nieuwe licentie even wat anders dan bijvoorbeeld in Nederland. Plotseling moesten wij een overstromingsplan inleveren. In de afgelopen 100 jaar heeft dat hier niet plaats gevonden. Maar oké plan door een gespecialiseerd bureau laten maken. Vervolgens kwam er een verzoek voor een ontruimingsplan. Ook laten maken. We zijn iedere keer met goede moed verder gegaan en zijn nu eigenlijk klaar om te starten.

De offerte van de aannemer is goed gekeurd dus ook de verbouwing is inmiddels definitief. Onze opdracht nu is om langzamerhand te beginnen met het aanschaffen van stoelen, tafels en al het anderen wat nodig is om een restaurant en lounge bar geweldig aan te kleden. Om u alvast een beetje mee te nemen in waar wij aan denken hebben wij wat sfeer beelden bij onze column geplaatst.

Veel mensen vragen ons ook wanneer gaan jullie nu open. Ons streven is om in juli volgend jaar te starten. Maar dat hangt van twee elementen af. Kan de aannemer de eerste week van januari starten en regent het in maart niet teveel. Dit jaar regende het 5 weken aan een stuk. Perfect voor het landschap hier maar slecht voor de verbouwing. Als dat allemaal meezit kunnen wij in juli 2023 van start gaan.

Voor nu wederom met gastvrije groet,

Team MESA Benitachell