De locatie van Restaurant MESA

door | sep 19, 2022

'

Wij krijgen nogal eens de vraag waarom wij gekozen hebben voor de locatie van MESA. Het was voor ons de perfecte plek, allereerst bevindt het zich onderaan de Cumbre del Sol, dat betekend dat iedereen die daar vanaf rijd praktisch langs ons heen rijd. Je ontkomt er dus niet aan om eens een keertje bij ons aan te schuiven. Verder ligt het naast de Mercadona waardoor geluidsoverlast geminimaliseerd wordt. Een groot voordeel voor de heerlijke muziek die gedraaid zal worden op ons unieke Ibiza lounge gedeelte. Wat ook meespeelde is dat het slechts 5 minuten buiten Moraira ligt op de weg naar Javea via Benitachell. MESA moet vooral een fijne beleving worden waarbij je niet gestoord wordt door de drukte in het dorp Moraira.

De volgende fase

Inmiddels zijn de tekeningen door onze architect goedgekeurd wat ons weer in de volgende fase brengt. De aannemer zal in de eerste week van januari beginnen met de sloop (gedeeltelijk) van het bestaande gebouw. Onze streef termijn is om in 6 maanden klaar te zijn, iets wat een grote uitdaging gaat worden. Onlangs vertelde iemand mij dat als er een druppeltje regen valt het de normaalste zaak van de wereld is dat iedereen dan per direct stopt met werken. Zelfs al is het gebouw inmiddels dicht dan stoppen zelfs de schilders? Nou kenmerkt de maand maart zich bij ons vaak als een regenmaand dus dat wordt lachen zullen we maar zeggen.
 
Nu wij de tekeningen definitief hebben zullen wij ook in oktober gaan starten met de voorbereidingen voor wat betreft de inrichting. Een leuk en vooral creatief project, want dit bepaald onze sfeer ,de beleving die wij graag voor u willen bereiken. Ook de vraag van wat gaan wij u serveren en wat mag u daar van verwachten komt aan bod. Onze gedachten gaan uit naar een wisselde kaart zodat u bij ieder bezoek verrast wordt. Uiteraard zullen wij u op de hoogte brengen van onze eerste menukaart maar daarover later meer.

Met gastvrije groet,

Het Team van MESA