EINDELIJK HET GAAT BEGINNEN

door | jan 5, 2023

'

Het heeft even geduurd maar de kogel is door de kerk, op 30 januari gaat de aannemer beginnen met de verbouwing van ons restaurant. De hele boel zal in eerste instantie gesloopt worden waarna er op de fundering een geheel nieuw restaurant gebouwd gaat worden.

We hebben plaats voor zo’n 150 mensen in het restaurant en plusminus 50 in het Ibiza lounge gedeelte. Op 15 juni vind de oplevering plaats waarna wij kunnen beginnen met de inrichting en alle verdere voorbereidingen. Een spannende tijd dus maar wel eentje waar we met veel plezier op uitkijken. Onze insteek wordt om begin juli ons team te trainen waarna we met een gerust hart de eerste gasten kunnen ontvangen. Uiteraard starten we niet met een volle bak, maar willen we het langzaam opbouwen om zodoende alle mogelijke probleempjes er snel uit te halen.

Komende tijd gaan we ons buigen over de menukaarten en hoe we er een speciale beleving van gaan maken. Om alvast iedereen in de stemming te brengen organiseren wij op 12 februari van 13.00 tot 16.00 uur een Puinborrel. Op de gesloopte puinhoop van het oude gebouw geven wij een aftrap naar de nieuwe organisatie. De uitnodigingen voor deze Puinborrel gaan binnenkort de deur uit. Iedereen is welkom om lekker te komen borrelen en uiteraard zullen wij zorgdragen voor hapjes om het geheel feestelijk te ondersteunen. Enige wat we niet in de hand hebben is het weer dus duimen met z’n allen dat dat ook top is die dag. We kunnen niet wachten om u feestelijk te ontvangen.

Met immer een gastvrije groet,

Team MESA