Het komt op flexibiliteit aan

door | mrt 6, 2023

'

Zoals de aanwezige gasten tijdens de Puinborrel hebben kunnen zien is onze aannemer Manuel volop met de verbouwing bezig. Je zou zeggen dat gaat de goede kant op, ware het niet dat we in Spanje verbouwen. Al vanaf het eerste begin, zeg maar de architect ging met de eerste opzet naar het gemeentehuis werd ons verteld dat het kleine huisje wat rechts voor staat absoluut niet afgebroken mag worden. Ik herhaal absoluut niet! Nu was dit huisje in zo’n slechte staat met grote scheuren aan de zijkant dat het niet uit kon blijven dat het in elkaar zou zakken. En inderdaad dat is gebeurd.

En dan nu onze MESA prijsvraag? A. Het huisje moet direct weer terugkomen, want het mocht niet afgebroken worden. B. Het huisje mag niet meer teruggeplaatst worden. Voor diegene die al wat van doen hebben met bouwvoorschriften in Spanje zullen wij het juiste antwoord geven. Namelijk B. Wij zijn gestopt om het te begrijpen. Gelukkig is onze aannemer creatief genoeg om alternatieven te bedenken, want deze opslag ruimte zijn we wel ineens kwijt. Voor de rest goed nieuws de bouw gaat in een enorm tempo door. Streefdatum oplevering is nog steeds 15 juni a.s. Waarna we hopelijk half juli kunnen gaan starten. Op onderstaande foto’s kunt u de voortgang een beetje zien.

Nu wij ook in Nederland een MESA-vestiging geopend hebben leren we al gelijk heel veel zaken waar we rekening mee moeten houden. We lopen dus eigenlijk al een beetje warm voor Benitachell. Afgelopen week hebben wij een demonstratie gekregen over de keukeninrichting, zodat ook deze indeling op tijd klaar is. Want voor dat je het weet zitten we in juni.

Maar voordat het zo ver is gaan we nog wel iets leuks doen in mei. Uiteraard ontvangt u dan van ons tijdig een uitnodiging.

Voor nu een gastvrije groet,

Team MESA