Het was in één woord een fantastische middag

door | feb 15, 2023

'

Zondag 12 februari konden wij onze lang verwachte puinborrel dan eindelijk geven. Een week daarvoor is onze aannemer Manuel van Trosset begonnen met het afbreken van het oude gebouw , zodat wij voordat het een grote puinhoop werd zo ons feestje nog konden vieren.

Manuel had een mooi binnenplaatsje schoon gemaakt voor ons waarop wij een gezellige aangeklede borrel konden geven. Uiteindelijk hebben zo’n 140 gasten gehoor gegeven aan onze uitnodiging. Er kwamen zelfs mensen spontaan langs afgaande op de heerlijke muziek die Maria verzorgde.

Als wij ons oor goed te luisteren hebben gelegd vond iedereen het enorm gezellig. Onder het genot van een heerlijke cava bij binnenkomst werd er volop genoten van al het lekkers wat er deze middag geserveerd werd.

Hieronder een foto impressie van de middag.

Graag spreken wij onze dank uit aan alle ondersteuning die wij mochten krijgen van collega’s en vrienden. Bodegas Blasco, Dumas Exterior Design, Moodz bar Moraira, Bar Restaurante Select, Trosset Renova in & out, Brasserie Vivaldi, en dank daarvoor.

Met gastvrije groet,

Team MESA Benitachell