MESA Restaurant in Nederland

door | feb 6, 2023

'

Eindelijk is onze grote verbouwing begonnen. Na eerst al het groen weggehaald te hebben is men gestart met het afbreken van het bestaande oude voormalige restaurant Rusty’s. Volgens planning zal de opleveringsdatum 15 juni a.s. worden. Dat betekent dat wij rond medio juli open kunnen gaan. Hopelijk gaan we dat redden.

Wat daarnaast verrassend is en leuk om te melden, wij openen ook een MESA restaurant in Nederland. Onverwachts kregen wij de kans om in Bennebroek een MESA restaurant te kunnen exploiteren. Vanaf begin januari tot de opening op 3 februari is er met man en macht gewerkt aan de tot standkoming van ons concept. U kunt de site al bezoeken op www.mesabennebroek.nl Hier zal met dezelfde passie en beleving gekookt worden. Ook in Bennebroek gaan wij hetzelfde concept uitrollen als in Benitachell. We lopen dus alvast warm voor Spanje. U kunt de sfeer al een beetje zien aan de foto’s hieronder.

Terug naar onze plannen in Spanje. Medio mei zijn wij van plan u al een eerste kijkje te geven in ons nieuwe restaurant. Uiteraard is het nog niet klaar maar een goede gelegenheid om samen met u weer een hapje en een drankje te doen. Te zijner tijd ontvangt u van ons weer een uitnodiging.

Met gastvrije groet,

Team MESA

Benitachell & Bennebroek