Nieuw restaurant in Benitachell

door | jun 10, 2022

'

Het is velen al opgevallen dat restaurant Rusty’s al een tijdje leeg staat. Velen vragen zich af wat gaat daar gebeuren? Komt er een nieuw restaurant of gaat de hele zaak plat en wordt er iets anders neergezet. Met dit eerste bericht hopen wij al vast een eerste tip van de sluier op te lichten.

Er komt een nieuw restaurant op deze unieke plek onderaan de “Cumbre” maar zoals velen die langer in Spanje verblijven gaat dat helaas niet van de een op de andere dag. Een verbouwing lukt alleen als alle vergunningen zijn afgegeven en helaas duurt dat lang. Wat is onze planning dan?  De verwachting is dat wij begin volgend jaar kunnen starten met de verbouwing. Er wordt dan hard gewerkt om als streefdatum juni 2023 open te gaan. Wij zullen u regelmatig informeren over de stand van zaken d.m.v. leuke berichten op onze website en socials. Wij vinden het erg belangrijk dat u als nieuwe gast van Mesa Benitachell op de hoogte blijft vanaf het begin tot aan de opening van ons nieuwe restaurant.

Wij delen graag alles met u. De tekeningen, de naam van ons restaurant, personeel etc. U krijgt dan steeds meer een indruk van welk gevoel en vibe we willen uitstralen. In ons eerste bericht willen we graag de naam met u delen. Ons restaurant in Benitachell gaat heten….

MESA BENITACHELL…

Een restaurant wat een ……….. karakter krijgt en een ………. uitstraling heeft. Maar daar later meer over. Via onze website mesabenitachell.com kunt u alles blijven volgen. Wij hopen dat u in de komende maanden ,net zoals wij, enthousiast worden over dit project.

Met gastvrije groet,

Het Team van MESA