Onze zoektocht naar tafels en stoelen

door | dec 19, 2022

'

De afgelopen tijd hebben wij ons bezig gehouden met het uitzoeken van onder andere tafels en stoelen. We hebben op schaal tafeltjes gemaakt om met de tekening van de architect te kijken waar en vooral hoeveel kunnen er komen te staan. Na heel veel geschuif kwamen wij tot de conclusie dat er voldoende plaats is voor 220 mensen. Vooropgesteld dat kan onze keuken niet aan. Dus naar beneden bijgesteld om zodoende voldoende ruimte te creëren om een goede kwaliteit te kunnen leveren.  Daarna komt de keuze hoeveel tafels van 80 bij 80 nemen wij. Tafels waar je goed met z’n tweeën aan kan zitten, maar ook hoeveel tafels hebben we nodig voor 4 mensen, ronde tafels, hoge tafels en een lange private dinning table.

Allemaal keuzes die vooraf goed overwogen dienen te worden. Bijbestellen is geen probleem, maar teruggeven omdat je verkeerd geteld hebt wel. Verder moeten deze tafels vooral buiten staan, dus tegen regen, felle zon etc bestand zijn. U leest een proces waar je zorgvuldig mee moet omgaan. In onze zoektocht naar tafels en stoelen zijn we ook op hele leuke unieke plafonds gestuit. Deze komen uit India en bevonden zich daar in een huis wat gesloopt moest worden. Het zijn unieke stukken waar wij pergola’s van gaan maken. Zo krijgt MESA steeds meer kleur en beleving.

Ook zijn wij momenteel druk aan het kijken wanneer wij onze “puinborrel” kunnen geven. Het hangt af van een paar zaken, wanneer mag er gestart worden met breken, is er elektriciteit voor handen. Als we dat weten kunnen we eindelijk onze borrel geven. Zodat iedereen die met ons meeleeft al een beetje het gevoel krijgt dat het binnenkort gaat beginnen. Binnenkort gaan we de uitnodiging versturen!!

Wat wij u ook niet willen onthouden is de olifanten die wij gekocht hebben om bij de uitgang te staan. Deze twee unieke exemplaren zagen wij en konden niets anders dan ze gelijk te kopen. Onderstaand kunt u op de foto’s de sfeer alvast proeven.

Met gastvrije groet,

Team MESA