Voortgang Restaurant MESA

door | jul 11, 2022

'

Laten wij beginnen met onze oprechte dank uit te spreken voor de vele leuke reacties die we gekregen hebben op ons eerste berichtje. Blijkbaar vinden velen het erg leuk dat op de oude plek van Rusty’s een nieuw restaurant in Benitachell geopend gaat worden met een geheel eigen uitstraling en concept. Inmiddels zijn de eerste vergunningen bijna afgegeven en kunnen we samen met de architect de definitieve tekeningen gaan indienen. We zullen maar zeggen, wordt vervolgd. Er komt veel bij kijken om een concept uit te denken en uit te voeren. Inmiddels hebben wij onderzoek gedaan naar wat het beste past op deze plek. Wat is er al in de omgeving en hoe kun je nieuw elan creëren, waar u zich prettig bij voelt. Maar het starten van een nieuwe organisatie valt of staat ook met het personeel wat er bij betrokken wordt.

Daarom kunnen wij u nu alvast melden dat wij in Mischa Pot een manager gevonden hebben die van de hoed en de rand weet. Sinds 01 juni j.l. is Mischa begonnen met alle voorbereidingen die nodig zijn om een goede start te maken. Gezien zijn enorme ervaring in de horeca hebben wij daar veel vertrouwen in. Zijn werkzaamheden nu bestaan uit complete inventarisatie maken van alles wat benodigd is om een succesvolle organisatie neer te zetten. Zeg maar van theelepeltje tot betaalautomaat. Hij onderhoud de eerstelijns contacten met alle betrokken partijen. Hij is daarmee het eerste aanspreekpunt met betrekking tot Restaurant MESA in Benitachell. Wilt u iets weten over onze plannen dan kunt u hem te allen tijde hierover aanspreken.

Wij hebben veel reacties gekregen op de naam MESA. Hoe komen jullie daarop, wat bracht jullie tot die naam. De naam is ontstaan uit de namen van Mees en Saar. De kleinkinderen van een van de eigenaren. Hieruit ontstond MESA. Wat uiteindelijk tafel in het Spaans betekend. Eerlijk gezegd wist ondergetekende dat niet. Dus een mooi resultaat. Per slot staat onze naam nu op iedere rekening die u krijgt bij onze collega’s . Betere marketing kun je je dus niet voorstellen.

Zoals immer met gastvrije groet,

Het Team van MESA